Psykomotoriske netværk

Tilmeld dig et virtuelt netværk og få råd og sparring eller kom i dialog med andre, der har samme faglige interesse som dig.

 

  • Psykomotorisk NETværk

  • Facebook

 

Psykomotorisk NETværk

Vil du vide, om der er en psykomotorisk terapeut, som arbejder med et særligt emne eller en særlig målgruppe? Vil du finde en vikar eller en afløser til et job? Vil du efterlyse en ældre fagbog? Så kan du hente hjælp på psykomotorisk NETværk.

NETværket er en virtuel opslagstavle – en mailingliste, der bliver administreret af psykomotorisk terapeut Thomas Kjul Arnfred - Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Det er gratis at være tilmeldt NETværket og man kan frit til- og afmelde sig. NETværket er etableret for at skabe et åbent diskussionsforum for interesserede i det psykomotoriske og afspændingspædagogiske fag.

Tilmeld dig NETværket ved at sende en tom mail til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .  Du skal derefter svare på e-post fra yahoogroups, og indtaste navn, e-post-adresse m.v. samt et kodeord, som du skal bruge, hvis du vil logge dig ind senere.

Du framelder dig ved at sende en tom e-post til adressen Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

Psykomotorisk NETværk er også åben for  andre faggrupper.

 

Facebook

På Facebook har DAP oprettet gruppen 'Psykomotoriske terapeuter'. Her kan du løbende blive orienteret om foreningens aktiviteter.

Der findes flere grupper på Facebook der har psykomotorisk terapi som omdrejningspunkt. Find selv flere - søg f.eks. på 'psykomotorik' i søgefeltet.

Direkte link til DAPs facebookgruppe