Tilmelding til kurser

Tilmeldingsregler til DAPs kurser. Sådan gør du.

  • Priser

  • Du er tilmeldt når…

  • Betaling

  • Arbejdsgiver betaler kurset

  • Framelding

  • Aflysning

 

Priser

Medlemmer med status aktiv, aktiv på nedsat kontingent eller seniormedlemmer kan deltage til medlemspris. Ikke medlemmer af DAP kan deltage til forhøjet pris. Flere kurser er åbne for studentermedlemmer til nedsat pris; det fremgår af kursusopslaget. Kurser, hvor andre faggrupper kan deltage, vil fremgå af kursusopslaget.

 

Du er tilmeldt når…

Du er tilmeldt et kursus, når vi har modtaget kursusgebyret. Du modtager en kvittering med besked om, at du er tilmeldt kurset.

 

Betaling

Betal på giro, via netbank eller med check til kursuskonto med registreringsnummer 9570 - kontonummer 60070148. Anfør altid eget navn, kursusnummer og kursustitel. Vær opmærksom på, at det tager op til 10 dage, inden vi modtager din indbetaling.

 

Arbejdsgiver betaler kurset

Skal DAP fakturere en arbejdsgiver, send os da en mail med navn, adresse og telefon på arbejdsgiver samt et eventuelt EAN nr. Også her er du først tilmeldt kurset, når DAP har modtaget skriftligt tilsagn eller betaling.

 

Framelding

Tilmelding til kurserne er bindene. Hvis du melder fra, returnerer vi ikke kursusgebyret.

 

Aflysning

Ved for få tilmeldinger til et kursus forbeholder DAP sig ret til at aflyse kurset i op til en uge efter tilmeldingsfristens udløb.

Ved aflysning vil de tilmeldte blive kontaktet direkte og kursusgebyret blive tilbagebetalt. DAP

refunderer/erstatter ikke andre udgifter, du måtte have afholdt i forbindelse med kurset (f.eks.  flybillet, togbillet, overnatning m.v.).

Der tages forbehold for ændring af underviser og undervisningssted samt for aflysninger pga. sygdom e.a.