Find dit drømmejob

- for dig der gerne vil sælge dit fag og opnå succes - som selvstændig eller ansat. 

I samarbejde med karrierecoach Trine Birkelund Dupont udbyder Danske Psykomotoriske Terapeuter et kursus i, hvordan du som psykomotorisk terapeut bedst kan kommunikere dit fag ud til omverdenen, så potentielle arbejdsgivere og kunder forstår behovet for fagets kompetencer. 

På dette kursus vil du få redskaber til at ”sælge” dig selv og dit fag. Du vil tilegne dig viden og kompetencer, som vil styrke din faglige identitet. Du vil lære at tale ind i det modtageren efterspørger, og kurset vil således også give dig kompetencer du kan bruge i forbindelse med at skrive ansøgninger.

På kurset får du bl.a.:

  • Metoder til at definere dit drømmejob 
  • Værktøjer til at finde din faglige identitet 
  • Indsigt i at afdække dine kompetencer 
  • Læring i hvordan du bliver specifik i din kommunikation  

 

Underviser: Trine Birkelund Dupont er karrierecoach og arbejder med at coache og rådgive mennesker, der ønsker et meningsfuldt arbejdsliv. Hun bruger blandt andet sine erfaringer fra 14 år som sælger og forretningsudvikler i telebranchen til at videregive, hvordan du sælger dig selv i karrieremæssige sammenhænge. Hun er oprindeligt uddannet eksportingeniør samt certificeret coach & mastercoach. 

Tid:
Mandag d. 22. og 29. oktober 2018. fra kl. 9-16
Opfølgningsdag mandag d.3.dec. kl. 9-12

Sted: Danske psykomotoriske terapeueter (FOA-huset) Stauningsplads 1, 1607 Kbh. V.

Pris: 2500 kr. for medlemmer og 3125 kr. for ikke-medlemmer.

Tilmeldingsfrist.: 27. september 2018

Kursusnr.: 2018-15

OBS! Hvis du er på dimittendsats, og gerne vil i virksomhedspraktik, er det muligt at få dette kursus betalt som et led i traineeprojektet. Kontakt stine Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for mere information.

Indhold:

Dag 1 
På første dag kortlægger vi din vision gennem oplæg og øvelser. Vi undersøger, din vision som psykomotorisk terapeut: Hvad brænder du for at arbejde med? Og hvilke mål har du eller vil du definere for dig selv? Derudover kortlægger vi de faglige og personlige kompetencer, som du bringer i spil i dit psykomotoriske arbejde. Efter denne dag har du fået tydeliggjort hvad det er du som psykomotorisk terapeut kan tilbyde din målgruppe.

Dag 2
På anden dag arbejder vi med kommunikation, og hvordan du kan formidle dine kernekompetencer til din ønskede målgruppe. Vi arbejder også med, hvordan du optimerer dit salg med en effektiv salgsstrategi – her undersøger vi blandt andet, hvordan man egentlig sælger sin kunnen?  

Dag 3 (opfølgningsdag)
Her tilrettelægger og finpudser vi det, du har lært ud fra den erfaring du nu har gjort dig med at implementere din viden og strategi for at formidle dine kompetencer som psykomotorisk terapeut.