Om faglige fora

De faglige fora er et sparringsmiljø, der sigter mod at videreudvikle en fælles faglighed i forhold til bestemte arbejdsfelter og målgrupper.

Mål

Målet med de faglige fora er at styrke fagligheden og identiteten som psykomotorisk terapeut samt at sikre en forankring i praksis. Fokus er på udvikling af professionen og på sigt at generere udviklings- og forskningsprojekter indenfor det psykomotoriske felt samt at medvirke til øgede beskæftigelsesmuligheder. 

Form

I de faglige fora udveksles faglige teorier, metoder og redskaber. Dette kan være gennem eksempelvis debatter, praktiske øvelser eller med udefra kommende oplægsholdere. De faglige fora bliver dermed en platform for sparring og vidensdeling med andre psykomotoriske terapeuter. 

Hvem kan være med?

Foraene er åbne for færdiguddannede psykomotoriske terapeuter og studerende, der har bestået semester 4. Der forudsættes medlemskab af DAP. Nogle oplæg er åbne for alle - se under de enkelte fora.

 

Hvad koster det?

Det er gratis at deltage i de faglige fora. 

 

Tilmelding

Tilmelding til de enkelte fora sker ved at sende en mail til DAP:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vær opmærksom på, at der ofte gælder en tilmeldingsfrist - se det enkelte arrangement for detaljer.